agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 105 .



Despre terapia cu Nirvana
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-05-09  |     | 



Conform budismului Nirvana este starea de relaxare, totală, profundă , care generează trezirea spirituală, autocunoaștere, iluminarea, descoperirea sinelui superior, conectarea și contopirea cu divinitatea, de asemeni produce vindecarea în trup a tuturor bolilor , eliberarea de suferințe fizice și sufletești și cel mai important poate, este generarea tinereții fără bătrânețe, a purității și a inocenței precum este sufletul de copil dar cu înțelepciunea unui mare gânditor.
Eu practic terapia cu Nirvana de peste treizeci de ani și am reușit să mă vindec de depresie, să scap de frici, să scap de toate sentimentele negative, înlocuindu-le cu iubirea necondiționată descoperită cu ajutorul acestui experiment, contopirea cu Nirvana, comuniunea cu divinitatea, cu universul.
Se poate intra în Nirvana, după o meditație curată și sinceră cu conștiința, cu sinele superior, pe perioada ce cinci până la șapte minute de respirație profundă, corectă, timp în care efectiv mintea nu trebuie să se gândească la nimic, dar absolut la nimic.
După cele câteva minute o dată pătrunși în Nirvana, să vă imaginați că ființa voastră este un sanctuar, că spiritul este un templu al luminii, în care vă inundă lumina și iubirea divină., imaginați-vă că auziți cântecul unei cascade de lumină precum a unei cascade reale, simțiți cum apa vă limpezește gândurile și vă spală în interior așa cum apa reală spală corpul fizic. Imaginați-vă că sunteți maxim de fericiți, că zâmbetele înfloresc pe buze precum crinii și trandafirii vara, imaginați-vă cu brațele pline de flori de lumina, imaginați-vă cu laurii biruinței pe creștet mai frumoși decât o cunună de flori.
Nu prezintă absolut nici un pericol intrarea în Nirvana, dimpotrivă omul poate dobândi realizarea cu succes a tuturor visurilor și dorințelor, rezolvarea tuturor nevoilor, dar pentru ca succesul să nu întârzie este important ca acest experiment să fie practicat constant, zi de zi, nu necesită mai mult de o jumătate de oră cel mai benefic înainte de culcare.
Nu în cele din urmă Nirvana reprezintă eliberarea de robia karmică, cu alte cuvinte iluminarea și îndumnezeirea, și totul se poate petrece conform planului divin, pentru ca omul să atingă fericirea cea mai înaltă, maximă, să atingă cel mai înalt nivel de evoluție.
Nirvana este cea mai sigură, mai eficientă tehnică psihologică de eliberare de suferințele fizice și sufletești, de eliminare a tuturor stărilor negative care împiedică evoluția( dezvoltarea personală).
Recomand așadar tuturor oamenilor care vor să se realizeze, să fie deplin fericiți să practice constant intrarea în Nirvana.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!