agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 1324 .



Dream-ville
essay [ ]
orasul viselor

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [antonya_antonella ]

2008-06-25  | [This text should be read in romana]    | 



-Eu traiesc in propria mea lume absurda si in acelasi timp fantastica.M-am saturat de lumea reala asa k am creat o anume „dream-ville”sau „dream-world”,in kre totul joak dupa km cant eu si eu sunt regina ,printesa totul.Fara mine aceea lume s-ar prabusi dar odata q ea si eu.In dream ville totul este perfect si imi doresc din ce in cel mai mult sa traiesc acolo.Creandu-mi propria lume nu mai stiu in kre traiesc...as vrea sa pot trai in ceeea a viselor.Am inceput sa nu mai suport realitatea si sa imi doresc q dispereare sa ajung in ceea a viselor...dar nu pot...e ca atunci knd o mana te mangaie iar o voce te trezeste si iti dai seama ka fost un vis.Omaneii in realitae sunt rai,viatza e cruda si nu stii ce te plezneste knd dai de necaz....nu stii pe cine sa te superi knd ceva iti merge prost...pe mine?pe viatza?pe d-zeu.....este absurd si penibil.In realitate nu sunt placuta de atatea persoane pe knd in ceea „dream”sunt.Acolo totul este cum mi-am dosrit eu.Nu mai stiu in ce lume traiesc...Energia si tot ceea ce este bun si mai ramane din mine este mankata de orasul viselor(cum il numesc eu).Nu mai stiu in ce lume traiesc traind in cele 2 lumi paralele.Nu mai stiu qm s areactionez si imi doresc q toata fiinta mea sa a jung undeva ,intr-un loc in liniste unde sa imi pot imaina in voie.E ca atunciknd fumezi clipe si bei amintiri...nu stiu ce s a mai fac.???
-Incredibil...in toti anii in kre al lucrat k psihiatru nu am auzit asa ceva.Este nou dar nu absurd.Sarah..dar mai spune ceva despre aceasta lume a viselor ,qm o numesti tu...descri-o.
-Nu am ce descrie....v-am mai spus totul este cum imi imaginez eu.Depinde ce esecuri sau deziluzii am avut in ziua respectiva.Spre exemplu maine este o zi importanat pentru mine,prin urmare o traiesc in vise asa km as vrea eu sa se intample...Bineinteles in realitae voi avea o mare deziluzie knd vad k nu este as a..dar....Dak ar fii sa aleg intre reliatate si dream ville ,as alege dream ville.Nu ma intereseaza k nu este reala dar este perfecta.Mai mult de atat nu se poate.In relaite lumea e rea..si totul iti merge pe dos.Lumea are atate ghinioane si pagube sau pur si simplu are orice alta problema kre te indispune si te face sa devi mai dur mai aprig.Eu nu asta imi doresc de la viata.Eu vreaus a fiu fericita si sa nu mai am attae deziluzi sau ..nu stiu..
-Dar ce vrei tu de la viata?Tu nici macar nu stii pe ce lume traiesiti,practic...Tu asta vrei sa faci tot restul vietii?Sa te hranesti q clipe si iluzii.Spui k ai deziluzii???...toata lumea are dar viata merge mai departe,atat cu bune cat si cu rele.Este ilogic ce spui tu.Si oricum cred k toata lumea are o asemenea lume dar tu te-ai blocat ine a..te-ai afundat prea mult.Prin urmare tu nu stii ce vrei de la viata ks a poti alege ceva de genul acesta.
-Poate nu stiu ce vreau de la viata dar stiu ce dar stiu ce nu vreau.Si nu vreau sa traiesc intr-o lume in care sunt inconjuarta de niste fiare kre traiesc dupa legea junglei.
-Dar cum a inceput toata povestea asta cu „dream-ville”???
-Poi fiind suparata,inainte sa adorm imi imaginam ce bine ar fi fost dak ar fi fost asa:(...).Oricum sunt constienta k nu pot patrunde in lumea viselor.Adik pot dar doar dak nu o sa mai fiu.Si nici asa nu vreau.
-Dak stau sa ma gandesc am mai avut asemnea cazuri,doar k ceillati nu vroiausa sa patranda in aceea lume.Inceark sa te gandesti la altceva ...nu stiu..nu te mai gandi,adik nu iti mai imagina nimic ce are lagatura cu asta ,pana o sa te obisnuiesti.
-Nu pot.E ca si cum as fi facut un pact cu raul.Odata declansata nu mai poate fi oprita.Si revine in fiecare seara bantuindu-ma.
-Off...a expirat ora..vorbim sedinta urmatoare.Pana atunci vezi ce poti face.
Fata amutise dupa ce spuse ultima fraza.Ceva a blocat-o.A iesit auzind tot dar nepricepnad nimic.Doctor Philips nu pricepe nimic.Ce se intamplase?
-Sarah...ce e cu tine.?
-Nimic si totusi.... si fata disparu in lumina luni inconjurata de negrul mandrei nopti.
Dr.philips era sigur k se intamolase ceva.,dar nu stia ce.
A doua zi in toate ziarele circula ,pe prima pagina ,acelasi anunt.Tanara fata,identificata, se arunca de pe pod lasand in urma o scrisoare destinata dr. sau,dr.Philips.Rudele spun k nu sunt foarte surprine pentru k de la un timp delira dar sunt groaznic de indurereate.

„Si totusi....Mi-am dat seama k nu voi mai putea patrunde in dream-ville pentru k am divulgat secretul.VA mai aduceti aminte knd v-am spus k este k un pact q raul.Acum ajungem la „si totusi”...dak nu era ca un pact si era chiar un pact.Nu am suporat ideea asta.Acum in sfarsit voi fi in dream-ville unde am viasta de ni de zile sa ajung.Va multumesc pt k m-ati ascultat si ati fost singurul kre nu m-ati crezt nebuna.”....aceasta era scrisoarea lasata de sarah doctorului philips.
Dr.philips se ingalbeneste la fata,aducandu-si aminte knd a spus k este si k un blestem...dak povestindui lui va kadea totul pe kpul lui...Sta si se mai gandeste putin...
-Nuuuu...totusi sunt pihiatru si ea era pacientul.Si totusi..

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!