agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 65 .



o zi perfectă nu-i, se făurește!
personals [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [TEGO ]

2024-09-01  | [This text should be read in romana]    | 



la facerea lumii, făuritorul n-a avut ceas. nu și-a luat răgaz să bea o cafea, să scrie o poezie sau o notă de jurnal. a știut că ziua de făurire s-a terminat atunci când bătăile pulsului i s-au întețit. trăia ziua perfectă!
despre sine nu ne-a lăsat niciun semn, a trebuit ca noi, într-o zi, să îi scriem întreaga poveste. cred că și aceea a fost o zi perfectă, căci tot ce-am imaginat a fost perfect. relele s-au adăugat după aia.

am un ceas de perete din care atârnă un lanț care, cred, se înfășoară pe vreun mosor, ceva... în fiecare zi este tot mai scurt. în ultima vreme pare că ritmul cu care este înghițit e tot mai rapid.
am așezat lângă el, înrămat, un calendar, din acelea cu numele sfinților. dimineața mă rog lor să țină-n loc ghemul. seara le reproșez cât sunt de nefolositori și trag o linie peste ziua aceea. poate că ziua perfectă va fi ultima, când dimineața nu voi mai avea cui să mă rog, când voi reconstrui calendarul și voi spune: a fost o zi perfectă!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!