agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 2144 .



Gânduri
personals [ ]
alte gânduri, parcă nu aș fi avut destule

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Mioriþa Alba ]

2009-01-13  | [This text should be read in romana]    | 



M-am întrebat, de multe ori, de ce folosesc pseudonime unii membri ai acestei comunități. Și, de fiecare dată, ajung să mă supăr.

Bunăoară, azi. De ce?

Aseară, am citit un comentariu care era semnat Me High. Mi s-a părut ciudat. Și am intrat în pagina autorului respectiv. Membru nou, cu numai două creații, ambele în pagina proprie. Că nu prea am înțeles ce scria, asta mi-am explicat prin rămânerea mea în urmă față de evoluția poeziei contemporane. Dar ce te faci cu modul de a comenta creațiile altora? ( Dacă nu cunosc autorul, eu citesc ceea ce scrie în biografia afișată pe sait. Dar la Me High n-am avut ce să citesc. În schimb, am văzut câte comentarii au fost trecute la OFFTOPIC. Numai trei nu erau acolo.)

Am răspuns civilizat, chiar cu bunăvoință.

Dimineață, am descoperit că acel comentariu care mi-a luat câteva minute pentru a-l scrie, este OFFTOPIC. Acest lucru m-a deranjat. Mă feresc, pe cât se poate, să mă văd pe acea listă. Și am încercat să mă lămuresc.

Am văzut că răspunsesem la un comentariu OFFTOPIC. Dacă ar fi fost (atunci când am citit eu) semnalat ca OFFTOPIC, nu răspundeam.

De ce scriu acum aceste gânduri? Pentru că vreau să îmi recuperez nivelul. Or, în aceste condiții, nu prea văd cum.

Și mă gândesc acum că nu prea mai am șanse. Nu pot scrie aiureli, că am deja o vârstă. Scriu civilizat, nu am accesări, nu intru în conflict cu nimeni, nu deranjez decât foarte rar. Am deci șansa să rămân mereu în umbra unor îndrăzneți ca Me High.

Mă întreb dacă nu ar trebui ca Regulamentul să cuprindă un punct în care să li se ceară celor care vor să se înscrie numele real și un nume de user în limba română. Mă întreb. Că nu prea cred că voi afla răspunsul.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!