agonia
_THISDOMAIN

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay _SPECIAL

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 664 .



parfumuri care-ți amintesc atât de bine
personals [ ]
dar nu știi de ce, de cine.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [reevaitte ]

2007-02-11  | [This text should be read in romana]    | 



căsuța cu perdele de ciocolată fluidă are multe buline și lucruri care ard iernos. pe jos e-un fel de cașcaval plușat, aproape alb. calci pe bezele crude. de la geam, se văd bulgări plutitori afară, - plutesc stând - unde e roz albicios. și ninge mare, fără vânt. fulgi ca niște felinare aproape portocalii.
bulgării vin din pădurea de porți, ieșiți dintre rețele de porți ca glazurile. sunt doar porți, nu se deschid, nu se închid și țin goluri cum sunt cele din care ies baloane, alăturate labirintic, asimetric, ca ninse. par crenguțe din găuri, de departe.
nu e sus sau jos, dar deasupra și dedesubt sunt niște creme perforate ca beteala și strălucesc, cumva. poți pândi colțurile lumii, însă nu vezi mereu.

nu-ți vin idei, doar știi să vezi.

o domnișoară ciupercă s-a mutat alături și e venită să întrebe cum se gătesc ciupercile (le-a găsit). adică cum se face mâncărica de ciuperci. e ca un batic, nu știe că e ciupercă.
e și un oval verde, gros, de-un fel de ceară, cu gemulețe piticoase. dacă te urci în el, plutește printre alte ovale, prin multe cristale lichefiate. te poți uita pe gemulețe, îți arată cristalin și cântă.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!