agonia
espanol

v3
 

Agonia.Net | Reglas | Mission Contacto | Regístrate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Artículo Comunidades Concurso Ensayo Multimedia Personales Poemas Presa Prosa _QUOTE Guión Especial

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Textos del mismo autor


Traducciones de este texto
0

 Los comentarios de los miembros


print e-mail
Visualizaciones: 1001 .



M110603gl1258lau
personales [ Diario ]
Ipocritul si lacomul din mine

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
por [vgrstgs ]

2003-06-13  | [Este texto, tienes que leerlo en romana]    | 



Astazi, sistemul de valori nu mai are nici o... valoare. Si ce facem atunci cand ne pierdem propriul sistem? Imprumutam, asta facem. Se poate spune ca in acest moment fac parte din multimea de ipocriti... In fine, daca asta sunt, atunci am inteles de ce, de ieri, am in gat un puternic sentiment de vinovatie. Poate sunt doar intr-o faza... M-am saturat!
Am inceput sa discut cu Pufosu' despre eventualitatea "ridicarii" discutiilor noastre pe net. Se pare ca e mult mai larga in gandire, comparativ cu... si cu...; asta imi place enorm. Bine ca ne-am cunoscut... Si daca nu ne cunosteam, ce? Astazi as fi iubit alt om si... Ori poate n-as fi iubit deloc. Numai prostii.
Ieri m-a sunat Gajaita, sa fie dumneaei sanatoasa, arma prostului e acum in mainile mele si-am s-o folosesc asa cum trebuie. Ce frumos... Si tot aseara am tras o raita prin cartiere cu Alexandru Vlad, care incepe sa-mi placa, pentru simplul motiv ca gandeste mai mult si prea bine pentru varsta lui. Ei, ce prostii... Ieri am tras o raita in parcu' ala de Fox si am avut amandoi o mandrie de nedescris. Ori poate masculinitatea a avut un rol important in vantul creat de leagan... DA. Azi joaca si astia cu norvegienii si... Hai Rumanja!!! Mi-e dor de amicu' meu Danut. Poate se uita si el pe aici, ca mare lucru ar fi sa ma caute intr-un fel. Apropo: ieri am vazut-o pe tanti Tinica si-mi spune ca pleaca Adi al ei in Italia si-o sa ma cheme si pe mine. Auzi la ea, ce spune!!! Pai eu pentru ce dracu' dau la facultate? Pentru ce nu am plecat cu Dani si-am ramas in orasul asta de granita cu Prutul?!! Oras pe care il iubesc, sa fie clar asta. Ca vorbeam aseara cu Alex despre viata, acea alta viata, din metroul Bucurestiului, si-am ajuns la concluziile urmatoare: el pleaca daca poate, eu raman... daca pot.
Intre timp, Laurentiu pregateste masa pentru sora-sa. Ca m-am prostit si mi-a trecut si mie supararea pe supararea lui, de cand cu Dana. Ca tot veni vorba de Dana, ar fi trebuit sa trec pe la ea de o saptamana, ca m-a inprumutat cu cinci mii de lei si eu am promis si m-am facut nevazut si... Probabil asta demonstreaza ca sunt un profitor, nu? Si Playboy-ul trebuia inapoiat, da' nu e nici asta o problema majora. Cred. Si vineri avem cenaclu, dragul meu Aurelian, iar tu doreai sa faci treaba buna, asa ca poate e cazul sa mai lasi prostiile si sa faci un lucru bun...
Of, cate am de facut in perioada asta, de-mi vine sa-i omor pe ai mei, ca nu-mi dau pace. In zorii lu' ieri m-am certat cu tata, care face figuri ca-l impinge maica-mea de la spate, ca o soacra ce e, mai acra decat poama acra. Si daca o sa ma casatoresc, va fi vai de saraca nora a ei, daca vom trai in aceeasi casa. In fine. Am si mult de invatat, si mult de alergat dupa articole, si multe idei de reciclat, si multe de linistit, si poate si mult de munca platita. As vrea muuuulte, da' singurul fapt care ma impiedica e mama, care nu mai tace dracului din gura.
O mica pauza, sa rontai si eu ceva, ca m-a invitat Pascal sa mananc... Si lumea e fericita ca e Linkin pe MTv. !!!!!!!!!!!!!!?????!!!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii La casa de la literatura poezii
poezii
poezii  Busca  Agonia.Net  

La reproducción de cualquier texto que pertenece al portal sin nuestro permiso està estrictamente prohibida.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Política de publicación et confidencialidad

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!