agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 887 .



contemporaneitate
poetry [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [coman_florina ]

2007-08-28  | [This text should be read in romana]    | 



Epoca postmoderna a adus cu sine multiple schimbari, mai mult sau mai putin benefice pentru noi, ca intreg, cat si pentru fiecare individ.
Este o continua goana dupa functii, dupa recunostinta sociala, astfel ca familia, ca si celula de baza a societatii, deja a inceput sa piarda teren, au disparut valorile care faceau din neamul romanesc un neam demn de toata admiratia, mai ales in ceea ce priveste credinta acestuia.
Dragostea parca a capatat alte conotatii, oare cine-i de vina? Cine este de vina ca oamenii sunt mai egoisti si au uitat cum este sa-l ajuti pe cel de langa tine?!
Odata cu legalizarea drepturilor femeilor, acestea au devenit independente din punct de vedere financiar, un lucru demn de admirat, dar nu credeti ca orice bucurie este mai mare atunci cand o impartasesti cu cineva.
Sa nu lasam occidentalismele, mc'donald-zarea si coca-cola-nizarea sa ne faca sa uitam de valorile si credintele, care chiar daca sunt invechite, au totusi farmecul lor.
La o buna auzire, dragii mei

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. poezii
poezii
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!