agonia
romana

v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1931 .



Scrisoare pentru el
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Aneska ]

2006-05-02  |     | 



Dragul meu, dacă ai ști cât de mult duc dorul sărutului tău și atingerii tale tandre pe pielea mea…. Îmi este dor de tine atât de mult încât nu mai pot zâmbi dimineața primelor raze de soare.
Mi-e greu să mă acomodez cu ideea că tu nu vei fi alături atunci când voi avea nevoie de mângâierea ta și că tu pentru mine nu vei mai exista….
Atunci când, din coincidență, privirile noastre se întâlnesc, îmi vine să dispar din peisaj, dar mereu o parte din mine vrea să stea. Mereu când te privesc îmi dau lacrimile, asta fiind datorată trecutului peste care trec cu greu, căci inima mea este plină de dragoste care ți-am dăruit-o ție. Aș vrea ca totul să fie ca înainte, să uităm de griji și de necazuri. Acum, că ai plecat, nu mai este cine să mă facă cu adevărat fericită, căci tu ești singurul care a ajuns până la sufletul meu.
Nu știu ce s-a întâmplat sau de ce, dar vreau să ști că nu mă așteptam la așa ceva, era un șoc pentru mine…. Îmi pare rău pentru tot, căci va trebui dat uitării.
Mereu mi-a fost teamă de acest moment, în care eu voi fi nevoită să dispar din viața ta, iar acum eu sunt nevoită să te uit, să te scot din sufletul meu, dar nu pot….
Mereu am senzația că eu am fost cea vinovată pentru cele întâmplate și dacă este așa, atunci, chiar dacă este prea târziu, vreau să-mi cer iertare…. Să ști că nu aștept de la tine să mă ierți, dar vreau să ști că cineva, se va gândi la tine mereu, căci i-ai furat și i-ai închis inima….
Acum, se pare că va trebui să îmi iau adio de la tine și de la momentele pe care le-am petrecut împreună. Fac asta pentru că țin la tine și pentru că aș face orice pentru tine… vreau să fi fericit, de aceea îți dau libertatea. Sper numai că într-o bună zi privirile noastre se vor întâlni din nou, măcar pentru un moment, să-ți văd chipul, căci voi plânge mereu după el. Adio….

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!