agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 1239 .



iluminati
prose [ ]
sf- fragment din roman.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [deacarmani ]

2010-08-17  | [This text should be read in romana]    | 



Au primit aripi pentru a fii liberi. Apoi, au fost lăsați pe pământ, în trup și suflet, unde s-au întâlnit cu oamenii, cărora li se potriveau după chip și asemănare. Asemeni Creatorului, căci a lui a fost voința și voia lui nu trebuie pusă la îndoială...

În jurul ei oameni și îngeri, erau hipnotizați, căzuți în genunchi cu capul aplecat. Și îi dădea credință, astfel avea senzația puteri nebănuite, avea curajul să se simtă asemenea creatorului, în creier ia încolțit propria voința care duce spre păcat.

Pletele castani se încovoiau pe umăr, și pe spatele cu aripile ei închise, câteva șuvițe îi acopereau chipul care îi era puțin aplecat îi ascundea fața care nu de mult avea un auriu îmbujorat făcând acest lucru necurat privirea-i cu ochi închiși o conturează spre un palid opac.

Trupul îi este acoperit de un veșmânt alb curat aproape transparent ce ascunde ființa care conține acel păcat, brațele îi sunt deschise pentru a primi... credința ce nu i se cuvine mâinile îi tremurau, tot corpul îi tremura.

- Dulcea credința îmi dă darul de a primi puterea lui, mă face să mă simt ca el. Cuvinte păcătoase ce se aud șoptite în gândul ei, a mușcat din sămânța dătătoare de întuneric, delirează, din adins a intrat în dans cu nebunul.

Ea este altarul primitoare de credință în fața ei cei care au îmbrățișat minciuna stau îngenunchiați,
un copil, o prea frumoasă fată, un tată iubitor de viață, îngeri cu aripile închise stau supuși în semicerc au fost duși în erezie, sunt închiși în hipnoză.

Un înger calcă pe sandalele maroni cu pași grăbiți, ajunge la locul faptei din prima vedere înțelege ce se întâmpla, are curajul să deie glas cuvintelor.
- Cum îndrăznești să faci asemenea lucru?
- Darius bine ai venit...
- Te rog oprește-te!...
Ochi îi ține închiși, buzele i se mișca încet și dulce: - alăturate nouă, dami mie credința ta, Darius...
- Nu vezi ce faci, crezi că vei scăpa... gesticulând cu mâna și arătând spre cei închinați.
- Pui la îndoială puterea mea.Se încruntă dând de înțeles că nu îi convine cea ce aude.
Își deschide ochi întunecați, cu privirea-i palidă îl țintește pe Darius care abia reușește să răspundă,
pentru că conștientul îi este atacat de acest înger care este sub influența întunericului.
- Uitați-vă la voi..., îi dați credință fără drept. Glasul îi era din ce în ce mai suprimat.
- Ce, el poate primi credință... eu nu... Își ridică mâna spre cer gesticulând.
Un alt înger din mulțimea aplecată în semn de rugăciune se trezi din hipnoză păcătoasa și se ridică:
- Preaputernicul nostru creator primește credință din dragoste, dar asta o ști și tu...

Darius cade la pământ, nu mai are puls a fost ucis pentru că sa împotrivit, acuma urmează el cel care a avut curajul să se ridice, din nas începe să îi curgă sângele care cu fiecare picur îi pătează vesmântul alb pe care îl poartă, vrea și el să se opună dar este forțat să cadă înapoi în genunchi.

Patru gardieni își fac apariția aflând de cele ce se întâmplă în parcul Verderia din mărginea orașului, unul din ei de îndată își ridică glasul.
- Oprește-te, nu ai dreptul să faci așa ceva.
Al treilea gardian scoate sabia dar fără să vrea, nu înțelege ce se întâmplă cu el, inconstient îl străpunge cu sabia pe gardianul care a avut curajul să vorbească luându-i viața, dar el nu a vrut să o facă într-o clipă fără să înțeleagă a ajuns să nu mai fie stăpân pe voința lui.
- Sfinte creatorule, ce ai făcut Perius?
Dar nu!,nu Perius a făcut asta nu el este stăpân pe mintea lui arata spre cel care a primit credință pe cale mișeleasca reușind sa zică un singur cuvânt:- el...
Cade in genunchi tremurandui tot corpul de om muribund. După care rămâne fara suflare prăbușindu-se la pământ,ceilalți doi de îndată își scot sabia dar sunt supuși si cad in genunchi cat pe ce sa fie lăsați fara viață de acest înger care a căzut in patima care îl duce in păcat.

In fruntea gardienilor apare acel copil cu inima curata care tine in mana sulița in vârful căruia straluceste preaputernica lumina, pe care o îndreptă spre cel ce a păcătuit orbindu-l,lăsându-l fara puterea păcătoasa oprind aceasta înșelăciune care nu ar fi trebuit sa se întâmple:- necuratule, cum ai îndrăznit sa faci asemenea lucruri.


A fost dus in fata dreptăți si a lumini,ia fost luata de pe cap coroana cereasca si sa înfăptuit asupra lui ceremonia pecetluiri, aripile au fost festite cu negru, a fost lăsat liber cu speranța de a căuta iertare.

Omenirea a supraviețuit primei apocalipse care este cunoscuta in cristalul timpului sub denumirea de ''Apocalipsa Demonilor , dar asta este o alta întâmplare de atunci au trecut 12804 ani.In acest timp sau ridicat civilizați,unele sau dezvoltat tehnologic altele stagnau fiind îngreunat progresul tehnologic din cauza ideologiei pe care o practicau.

În războiul cu demoni să pierdut mult,foarte mult.38 de miliarde de vieți omenești atât am ajuns să plătim pentru a ieși învingători.A fost un preț mare dar dacă nu s-ar fi plătit azi omenirea nu ar mai fi existat.Uni sceptici spun că omenirea a făcut un troc în privința tehnologilor pe care am acaparat-o în timpul războiului.Și poate majoritatea oamenilor le-ar da dreptate dar aici este vorba despre 38 de miliarde de oameni care și-au pierdut vita pentru ca neamul omenesc să supraviețuiască.

Este adevărat, progresul tehnologic a făcut o săritură imensă, scuturi protectoare,noi arme, s-a implementat nanotehnologia în constructi. Cladirile sunt proiectate de arhitecti pe tabele grafice in format 6 D urmand ca specialisti in nano tehnologie sa lucreze la programarea nanitilor.

Dar ce-l mai important este ca am primit un nou început.Secolele au trecut în rând ordonat, omenirea a reușit să colonizeze a patra planetă.Civilizația omului prosperă ca întâia dată,erai mândru să fi om și să faci parte dintr-o asemenea comunitate.

Marile civilizații au înființat ,,Alianța Soarelui,, o alianță care se bazează pe tehnologia solară, folosind energie solara,manipulând atomi si sub atomi,particule extrase din razele solare, si alte elemente tehnologice. De asemenea in tot universul,in anturajul aliantei era cunoscuta o singura credință ce-a pentru atotputernicul creator.

Alianța Soarelui este formata din rasa Zgard, rasa Herion si rasa Umana împreună au reușit sa facă
o coaliție a dreptății care a pus stăpânire pe întregul univers ținându-l in pace si lăsându-l sa prospere pe cale naturala,monitorizând toate rasele in curs de dezvoltare.

Rasa umana care este formată din oameni,din prea putini iluminați si ingeri au fost proclamați de către Herioni si Zgardini,Stăpâni Lumini astfel prin unirea celor trei rase sa ajuns ca un întreg univers sa fie sub stăpânirea paci ,de mii de ani nici sunet de război ori vărsare de sânge a miliarde de vieți intr-o clipire,e greu sa îți imaginezi așa ceva dar aceste alianțe puternice care se țin de partea dreptății si a binelui au reușit sa tina întunericul departe de existenta lor.

Herioni sau proclamat Regi soarelui rezultând din faptul ca planetele lor sunt foarte apropiate de soare de altfel toată tehnologia lor este bazata pe energia solara,un alt aspect important al lor este ca nu consuma hrana precum oameni sau alte vietăți.
Structura lor fizica este in așa fel conceputa încât se hrănesc din lumina soarelui ,asemenea fotosintezei bineînțeles cu caracteristici mai complicate, alte distincti ale corpului sunt asemănare cu omul dar nu au nici un fir de par pe corp, pielea atrage putin spre violet.

Le lipseste aproape in totalitate muschi, tendoanele fiind incorporat in sistemul osos, care este diferit de al omului avand un grad minuscul de elasticitate deci nu aveau probleme cu fractrurile precum omul.

A fost un înger, se știe cine dar a fost dat uitări a păcătuit si pentru asta a fost pedepsit aripile iau fost festite cu negru astfel ia fost luat darul de a zbura, mai târziu este exilat pentru totdeauna se crede ca cest înger a ajuns la marginea lumini si la începutul întunericului.

Se presupune ca ia trezit pe Stăpâni întunericului si ia chemat in conținutul lumini in schimb a cerut puterea dupa care tanji atat de mult,pentru ca, nu peste mult timp sa porneasca mascarada răzbunări,astfel a trecut de partea atotputernicului distrugător, așa a început acest război.

Ajuns pe o planeta pustie si uitata de mult era accea planeta unde acum 12804 de ani demoni au fost stinși, deschide o catacomba,un mormânt al demonilor. Unde mii de demoni erau neînsuflețiți si neclintiți, trupuri cu preaputina carne mai mult oase. Corpuri asternute cu o plapuma de praf dobandita in mii-le de ani de liniste,cearcafuri de panze de paianjeni fiecare cu al lui stapan statea paznici in intunecime.

Descânta si incanta, folosește cuvinte întunecate si blestemate ca trezirea demonilor sa se împlinească,a reușit s-au trezit dar nu erau demoni,nu erau carne si oase.Inger prozelit ne-a tradat neamul s-a lepadat de credinta pentru creator si acuma a ajuns sa ridice in slava pe atotputernicul distrugator.

Bine înțeles dea lungul timpului au fost nenumărate si mici războaie,mai bine zis lupte dar nu au fost însemnate asta se știe de când e lumea ca raul nu doarme niciodată.Dar de data asta a început sa prindă contur.

Tot in acest timp de pace ceva se întâmpla,in întuneric in îndepărtate ceva încolțește un lucru la care nimeni nu se aștepta ,nu ar fi trebuit sa se întâmple...
Pe o planeta neînsemnat, neprielnica omului fiind locuita de câteva specii insecticide a fost locul primei invazii a umbrelor, de îndată au început sa construiască noi nave in scurt timp vor da dovada de avans tehnologic.

Acum opt mii de ani oameni sau întâlnire cu ingeri asemănare dintre oameni si ingeri erau aproape perfecta doar ca ingeri aveau aripi de atunci cele doua rase(caste) sau îmbinat si trăiesc in pace prosperând si dezvoltând o civilizație curata.

Prin dragostea lor sau născut prea putini sfinti cu aspect uman si suflet de înger puterea lor si înțelegerea dăinuie si azi in gândurile, in imaginația si înțelegerea perceputa de noi,aceștia au primit denumirea de iluminați.

Fiecare iluminat trece prin ceremonia de templiere care de obicei are loc in templul lumini aici persoana respectiva este dus in stază de către un înger de Arzione unde este dus într-un vis unde se arata ingeri care îl pecetluiesc cu puterea care a primit-o de la atotputernicul creator.

Artemis ajunge pe planeta Semina Mab la o întrunire de clasa înaltă pentru a primi date si a i se explica intens despre tehnologia care face posibila modificarea lumini.
Desi conferința se petrece sub cupola protectoare Artemis trebuie sa poarte un costum de protecție, transparent dar care împiedică radiațiile puternice sa ii distrugă corpul si aerul îl primeste printr-o aparatura de filtrare complexa amenajat pe spate.

La conferință se afla si un Zgardian pe nume Ofirion, care pune pe masa baza tehnologiei de teleportare împreună vor reuși sa o finalizeze idea este folosirea tehnologiei pentru salvarea de vieți.
Nu este tot una ca intr-o misiune de salvare esti nevoit sa aterizezi dupa care sa decolezi de pe planeta respectiva si asta in condiții de nenumărate ori delicate, sau pur si simplu fiind pe orbita folosești teleportarea.

Teleportarea sar putea folosi si in alte misiuni deci concluzia este ca ar fi vitala inventarea acestei tehnologi si ar fi binevenita in lupta contra umbrelor.
Artemis este un savant de rang înalt cu informațiile,si experienta pe care o primește împreuna pun la baza crearea unei noi arme pentru lupta împotriva umbrelor.

Peste câteva ore conferința se terminase.Artemis ii cere unuia din herioni de fata daca îl poate ajuta sa îl conducă la o sala de comunicație mai exact lui Iono-zi asa avea inscris pe emblema atasata la piept pe costumul lucios din fibre de naniti.
- Bineînțeles urmează-mă.Ii face semn cu capul.
Înaintând pe coridorul luminos trec pe lângă o usa deschisa, da cu ochiul peste încăpere privirea ii este furata de zecile de tuburi din sticla durizata ordonate in lini drepte,era cea ce credea el.
Știa cum funcționează și cum se întâmplă tot procesul dar încă nu a văzut așa ceva în realitate doar pe plan holografic acasă pe planeta natală când studiase reproducerea herionilor.
- Este o sală de reproducere?
- Da este un cubator de reproducere, dacă dorești... Îi face semn să între în încăpere.
- Dacă se poate... Încercând să își ascundă curiozitatea cât de cât.
- Desigur doar să fim în liniște, feminile sun în stază.

Feminile erau într-un tub de sticlă plin cu apă oxigenată cordonul din buric era oval îndoit și puțin ondulat în spatele ei avea prețiosul făt îmbrăcat într-o pieliță subțire. Înghemuit în pielița lui subțire făcând câteodată câte o mică mișcare, doarme până ce ajunge la stadiul când trebuie să se trezească.
Partea din față a corpului era luminată de un transmițător de energie solară care o hrănea, copilul este protejat de spatele mamei pentru că lumina hrănitoare iar deforma pigmenți pieli cea ce ar avea anumite consecințe în viața ca re urmează.

- Fascinant, și eu adică perechea mea în curând vom avea un fiu.
Iono-zi își ținea cu mâna dreaptă mâna stânga de încheietură: - înțeleg, vei avea un urmaș...
Artemis zâmbește: - da...
Uitându-se la ceas pentru că în curând va trebui să pornească: -sa mergem.
- Vei fi instructor... Întreabă Iono-zi.
- Nu! Părinte adică tătic, de fapt e aproape același.
Ajunge la sala de comunicație o apelează pe Elisa:-e cineva acolo?
Elisa își face apariția in pijama:- Artemis...
Artemis:- v-am trezit?
- Nu acuma ne pregătim de culcare. Își aranjează părul castaniu după ureche și se așează pe scaunul din fata monitorului.
Vorbește la plural pentru că este însărcinată, în curând va naște vor avea un copil care și lau dorit din totdeauna, din dragostea lor Elisa a rămas însărcinată.
- Nu peste mult timp pornim.
- Cum a decurs conferința?
- Bine, pot să zic că peste așteptări ma ajutat foarte mult. Frecându-se pe gât pentru a ameliora oboseala pe care a acaparat-o din cauza prea puținei odihne.
- Te așteptăm, să vi acasă.
- Imaginează-ți, am fost într-un cubator al herionilor, a fost o experiență unică.
- Nu uita și tu ai un cubator acasă. Zâmbește, punându-și mâna pe burtică.
- Mie dor de voi, vă iubesc.
- Și noi, pa tati... Îi face semn cu mâna, își dă un pupic pe degete după care îl suflă spre Artemis.
Transmisia se încheie, Artemis își ia rămas bun de la herioni, a venit timpul să pornească ajunge la navă unde este așteptat de alți delegați, oameni care au venit împreună cu el dar au participat la diferite conferințe cu alte scopuri își iau rămas bun până la următoarea conferința.

Rasa Herionilor este cea mai veche , a trecut așa de mult timp de la prima întâlnire încât poate nimeni nu își mai aduce aminte urmata de Zgardini pe care ia prezentat si le-a făcut cunoștință cu oameni , pe parcursul timpului ne-a oferit tehnologie,ne-a învățat tot ce știau.

De la început au impus condiția ca pentru tot ce ne oferă sa facem parte din alianța Soarelui împreună cu zgardini ne-a oferit prietenia si încrederea la fel am făcuto si noi, in scurt timp alianță a ajuns sa puna stăpânire pe univers reușind sa aducă liniște si pace.

O mare încercare a alianței a fost lupta cu rasa Vorg o specie jumătate organica jumătate robotica, aveau tot felul de implanturi pe care le foloseau cu iscusință au ocupat zeci de planete din marginea universului după care au început subjugarea planetelor cu civilizați slab dezvoltate.
De îndată ce au primit mesaj de la

Totul a început așa de repede,prin surprindere nimeni nu și-ar fi imaginat ca se poate întâmplă așa ceva după ce cu mult timp in urma demoni au fost învinși, un război purtat timp de aproape 200 de ani, a fost inregistrat in cristalul timpului ca find cel mai aprig razboi existat vreodata.
E din întuneric si răsare încet, prinde viață care aduce moarte, dar aceștia nu sunt demoni au forma si închipuire asemănătoare demonilor dar sunt umbrele demonilor au fost transformați ,când apare in apropiere ,in contact cu ori ce rasa.

Oameni, ingeri aproape toți au simțul frici pana in măduva oaselor, tremura nu se mai pot controla chiar si ingeri cad acestui păcat putin sunt care se pot stăpâni aceștia sun cei mai curajoși luptători ,gardieni si ingeri războinici aproape de neînvins. Formele acestor umbre demonice era din pre putina carne si oase completata cu energie neagra arătarea lor era asemenea unui trup in descompunere si mâncat de viermi îmbinată cu acea energie mistica.

Trei ani mai târziu au dispărut patru civilizați din galaxie despre care trebuie sa se știe ca in curând ar fi trebuit sa se atașeze de alianța Soarelui, sa pierdut contactul cu 7 planete din randul acestor civilizați cauza se știa si nu are rost sa fie argumentata, au intrat in posesia umbrelor.
Aceste umbre demonice pe zi ce trec câștiga teren,sunt din ce in ce tot mai multi si așa se pare ca nu pot fi opriți, in cele din urma au ajuns pe teritoriul controlat de rasa Zgardiană războiul intergalactic se ținea in sir.

Pe teritoriul Zgardian s-au dat doua batali spațiale , dar au fost pierdute consecutiv ei au fost primi din alianță care au avut de a face cu puterea întunericului, prizonieri si răniți sunt transformați pe cale naturala prin mușcătură infectându-i pe cei nevinovați s-au daca se găsea ca cineva sa fie imun acestei metode se aplica alte tehnici pentru aplicarea virusului asupra persoanei respective.
In aproprierea planetei zgardiene Teron sau unit cele trei civilizați formând flota alianței dar nici aceasta lupta spațială nu a durat mult timp si a fost pierduta de către aliați,zgardieni au evacuat planeta nu au avut de ales.

Nava de clasa Azureus iese din hiperspațiu in apropierea unei planete cu care sa pierdut comunicațiile de doua zile,este întâmpinată de fazere care defragmenteaza ,descompune bucăți din nava si le aspira probabil materialul va fi refolosit.
Căpitanul navei ii da ordin unui subordonat sa deschidă o frecventa universala de transmitere , pentru a fi sigur ca mesajul ajunge la destinație.

Mesajul era transmis in timp ce nava era atacata constant:- aici căpitanul Polis nu stiu cum dar scutul a fost dezactivat din exterior intro clipa,laserele noastre nu au efe...
Transmisia se încheiase dintr-o data cine a auzit acest mesaj știa din ce cauza,nu a trecut mult timp si au fost trimise sonde dar si acestea aveau aceiași soarta se pierdea semnalul prea repede nu se putea culege nici o informație necesara.
Înaintea apocalipsei demonilor planeta avea alta denumire fiind ultima planeta,care a rezistat primind denumirea de Martirion,de aici a început totul de aici au fost învinși demoni de aici sa renăscut neamul omului.

Aici omul la chemat pe înger putini sau dat voinței si au venit in ajutor dar de aici sa ajuns ca prea sfântul creator le-a dat trup din carne si le-a dat aripi, astfel a fost voința lui.
Navele s-au strâns in fata planetei cu un singur scop de a proteja locuitorii de a le tine piept atacatorilor au ieșit din hiperspațiu si navele zgardiene pentru a se alătura flotei stelare pentru confruntarea ce va urma.

Zgardieni aveau un design aparte patru crucișătoare de clasa A aveau o forma de doua C suprapuse una peste cealaltă decalate forma c-ului din partea de sus era mai mic cu deformațiuni bine conturate cu ochiul liber era greu vizibile de la distanta pentru ca aliajul lua culoarea spațiului in care se afla devenind aproape invizibila.

Este o tehnologie pe care o aplica in lupta este un fel de camuflare care împotriva altor atacatori ar fi de folos si a fost folosite de fiecare data in ori ce lupta
Au pus la bătaie toată flota cu speranța ca vor reuși sa ii oprească,scuturile erau la maxim,tunurile ionice erau pregătite pentru lupta.
Își fac apariția si crucișătoarele solare din partea herionilor ,căpitani navelor raportează comandantului suprem ca sunt pregătiți.

Distrugătoarele sunt la distante mari dar egale una de cealaltă Templa,Rager,Ahim,Phenix erau semnificația puteri in spațiu a rasei umane a fost nevoie de 100 de ani pentru finalizare acestor creați erau catalogate drept protectoris.

Fiecare planeta avea cate un protectoris nu au fost proiectate pentru manevre rapide înainta încet dar odată ajuns la locul dorit va domina frontul de lupta garantând victoria de parte ei .
Comandantul suprem Zengard Defir de pe distrugătorul Rager deschide un canal vizual pentru întreaga flota:- Suntem aici pentru a ne apăra, am ținut atâta timp acest univers in pace poate multi se întreabă sau se mira cum am reușit dar răspunsul este simplu.

Pumnii ii avea strânși,gesticulând puterea de care aveau nevoie in suflet,își folosește instinctiv degetul arătător al mâini stângi arătând spre ecran spre ei, soldați de toate rangurile. Își trage o gura de răsuflarea si își ridica tonul pentru a fi înțeles mai bine ca niciodată:- am fost uniti si suntem...uniti , poate mai uniti ca niciodată.

Distrugătorul Ahim la bordul căreia îl avem ca și comandant pe Sinum.
-Ati auzit discursul comandantului, la treabă.
- Comandante Sinum aveți un minut la dispoziție? Se aude un glas tânăr, cunoscut care vine din spate era locotenentul de la departamentul arme.
- Te ascult locotenente
- Am făcut un test în care am schitat un laser care țintește nava inamică făcând un mic crater pe blindajul navei inamice.
- Dar...
Îi arată consola groasă de 3 mm un ecran de 15" trăgând cu creionul cinci lini din direcții diferite semnificând laserele.
- Dacă țintim în același loc cu 5-6 lasere va penetra blindajul.
Comandantul Sinum se gândește o clipă.
- Bine locotenente, vom folosi această tactică.
- Dacă îmi dați voie. Locotenentul face semn că vrea să plece.
Comandantul da din cap:- liber locotenente.
Se așează pe scaunul rotativ care este in mijlocul încăperii si se întoarce spre sergentul de la transmisiuni.
- Sergent Dan fă-mi legătura cu flota.
Sergentul Dan apasa câteva butoane pe tastatura digitala pentru comunicație:-sa efectuat transmisia online cu flota pe ecranul secundar din dreapta.
In aproprierea planetei flota spațială se pregătește strategic,pe partea dreapta sunt așezate navele din flota herionilor la stânga sunt zgardieni cu putinele nave,pe care le-au trimis nu aveau de unde sa trimită mai multe au pierdut nenumărate lupte pentru asta au ajuns in deficit care nu se recuperează intr-o zi doua.

Navele umbrelor își fac apariția pe rand,ultima care iese este o meganava așa ceva nu a mai văzut ochi de om era cu mult mai mare decât cele 4 distrugătoare la un loc este catalogat ca si distrugător stelar.

Începe lupta stelara dar sunt depășite numeric meganava sparge gheata arătând puterea pe care o deține atacând distrugătorul Phenix fazerele o defragmentau asemenea unui aspirator care absoarbe praful de la distanta.

Distrugătorul Rager si Ahim țintesc aceasta meganava cu toate laserele pe care le aveau făcându-i o mica avarie, se dat comanda la lansarea rachetelor de lupta M.AT.care conține mega nucleu atomic dar efectele nu sunt cele dorite, au pus totul pe aceasta bătălie dar este un eșec total.

Se vede diferența avansului tehnologic navele alianței cad pe rand desi au reușit sa doboare 12 nave inamice victoria era de partea inamicilor, s-au estimat aproximativ 8000 de morți si peste 11000 de prizonieri.

Doua nave ale alianței au reușit sa se retragă intrând in hiperspațiu, daca ar fi avut timp sa aplice noile tehnologi care sunt in curs de dezvoltare poate lupta stelara ar fi luat o alta întorsătura dar din păcate timpul nu a fost de partea lor.

Martirion este sub aspectul invaziei, cei mai multi dintre iluminați au luat decizia sa se retragă in munți nu vor sa părăsească planeta, aici a luat naștere primul sfânt si a primit putere, multi s-au născut aici sunt prea hotărați si au încrederea ca o sa poată face fata acestui pericol, vor sta ascunși pana va veni momentul si atunci se vor întoarce si vor curata pământul de mizerie.

Gardieni cad in timp ce se retrag a mai rămas doi dintre ei,Arkshu si iluminatul Teodinius se retrag spre nava pentru a părăsi planeta, doua umbre demonice le sta in cale dar cei doi nu se lasă intra in lupta.

Iluminatul Teodinius este aruncat la pământ, Intre timp Arkshu reușește sa doboare umbra demonica cu care se lupta,ajunge la timp barând sabia care l-ar fi ucis pe iluminatul Teodinius.
Ucide umbra cu câteva mișcări ale sabiei dar in schimb nu a avut timpul sa observe si este atacat din spate este muscat de umăr, indura durerea provocata de mușcătura întoarce sabia si ca si cum ar face un hara kiri ucide umbra care la rănit.
Teodinius se ridica era cat pe ce sa fie ucis:- mai salvat...
Arkshu:- si tu ai face la fel.
Teodinius:-sa mergem.
Sunt in spațiu in drum spre planeta Lumina Soarelui, Arkshu ia decizia sa fie pus in tubul de hibernare criogenetica astfel corpul ii va fi in staza pentru ca nu vrea sa se transforme, nu ar vrea sa facă rău nimănui sa născut pentru a salva vieți este gardian un luptător al dreptății.

Planeta Lumina Soarelui a primit aceasta denumire simbolica ca semn de prietenie cu Regi Soarelui,herioni dăruindu-le tehnologia pentru captarea energiei solare astfel clădirile si alte elemente ale orașelor sunt in așa fel concepute încât sa capteze energia de la soare.

Este locul unde a luat nastere una dintre cele mai frumoasa civilizatie care a existat vreodata oameni ,ingeri si putini iluminati de-a lungul timpului sau ridicat orase imense cu cladiri inalte,catedrale si temple pe diferite teritori sunt amplasate parcuri estetic amenajate ce-a ce da dovada ca se pune accent pe natura.

La marginea metropolei padurile parca erau neatinse,nu departe se intindeau lanurile auri de grau,livezi cu pomi, sere pentru tot felul de legume, planeta este impanzita cu cateva orase modern dezvoltate care sunt populate de o comunitate care a trait in liniste si pace inainte sa apara umbrele.

Nimeni nu a fost pregătit pentru cea ce se întâmplă dar de îndată ce au înțeles ce pericol ii pândește au luat masuri, consiliul suprem a luat decizia sa cheme populația la arme sau făcut recrutări in randul gardienilor.
Aceștia erau soldați ai dreptăți comunitatea lor sa înființat acum opt generați, si era o onoare sa intri in randul lor pentru ați proteja semeni de pericolul ce urmează

Un glas bland se aude in cea mai frumoasa catedrala din univers Catedrala Liniști a fost denumita astfel pentru ca aici nu se prea făceau întruniri de secole a stat in liniște aici ușile nu se deschid decât atunci când sunt probleme foarte mari si se discuta probleme delicate.

Clădirea are un design aparte interiorul era ornamentat într-un stil vechi, cupola din sticla rezistenta in diferite culori si cu diferite modele dădea încăperi o lumina plăcută.
- Au ajuns si la noi ,toți știm ca vom pierde, aceste umbre întrec cunoștințele noastre si puterea noastră. Se auzea glasul unui înger plimbându-se prin mijlocul catedralei printre bănci,o ședință care este foarte importanta pentru viitorul întregi comunități.

.  | index








 
shim Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. shim
shim
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!