agonia
english

v3
 

Agonia.Net | Policy | Mission Contact | Participate
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Article Communities Contest Essay Multimedia Personals Poetry Press Prose _QUOTE Screenplay Special

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texts by the same author


Translations of this text
0

 Members comments


print e-mail
Views: 776 .



Bianca a murit
prose [ ]
Bianca V

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [che ]

2009-05-30  | [This text should be read in romana]    | 



Totul e un joc, acum cred asta mai mult ca niciodată. Singura regulă a jocului e să nu-l iei prea în serios. Am ieșit din lumea în care n-am fost și am intrat în ultima zi. Nu se mai întîmplă și nu mai sper să se întîmple nimic. Nimic nu mai există, nici măcar ce scriu. Să stau și să nu fac nimic pînă ajung în starea de infinit interior, asta îmi doresc în fiecare zi.
S-a sfîrșit, nici nu mai știu cine sunt. Eu și Bianca ne vedem în fiecare zi , numai atunci cînd sunt îmbrăcat doar mă uit la ea. Stăm și ne uităm unul la altul, iar ea nu spune nimic niciodată. Am văzut-o plutind în aceeași zi cînd m-am hotărît să las totul. Era unde ar fi trebuit să fie dacă m-aș fi aruncat. Era de plastic. O simplă bucată murdara de plastic ce nu s-ar fi topit niciodată între țevi. Am încercat să mai trăiesc, să mă salvez din starea în care căzusem, doar Bianca mă mai poate salva, încearcă împreuna cu domnișoara Androma, în fiecare zi mi-o arată, încearcă să mă facă să cred că ea era moartă de la început. Ajunsesem să o cred, am stat cîteva zile și acasă, dar nu m-au lăsat sa alerg încontinuu în căutarea ei și m-au închis iar. Trăiesc numai pentru ea, plîng cînd văd păpuși noi care-i seamănă și încerc să scap ca să o mai pot căuta. De ce nu mă lasă tot timpul cu ea? Nimeni nu știe nimic, nu am spus nimic nimanui, iar daca ea le-ar fi spus, în loc de camera asta și de Androma aș fi fost într-o stare dezorientată mulți ani, într-o cameră cu mizerabili plictisitori, care s-ar fi uitat la un televizor mic încontinuu și ar fi ascultat muzică proastă la fel. Totul se repetă, doar Androma mai este uneori schimbată. Aș vrea să mă sinucid, aș vrea orice, nu mă mai suport, însă nici asta nu pot face. Accepți orice, măcar știu că nu trăiesc pentru că așa vreau. Mai știu și că sunt ca ceilalți, aș căuta-o pe ea, la fel ca toți. Uneori o găsesc, uneori vine ea, apoi dispare cîteva luni în care sunt înnebunit de durere si de confuzie. Trebuie să fie de plastic, încearcă ei să mă convingă, dar știu ca vine cineva și îmi ia și singura plăcere, poate femeia care spală cearșafurile.

.  |








 
shim Home of Literature, Poetry and Culture. Write and enjoy articles, essays, prose, classic poetry and contests. shim
shim
poezii  Search  Agonia.Net  

Reproduction of any materials without our permission is strictly prohibited.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Privacy and publication policy

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!